فرماندار آق قلا از تشکیل شورای مشاورین کاهش آسیب های اجتماعی در شهرستان خبر داد.
صبح امروز دوشنبه 29 آذر ماه،جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی شهرستان آق قلا به ریاست"امانگلدی ضمیر"فرماندار و با حضور"برزمینی" معاون مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و اعضای این کارگروه در سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،نماینده عالی دولت در شهرستان بر ضرورت ساماندهی فعالان اجتماعی و فرهنگی و بهره مندی از تخصص و خدمات آنان تاکید کرد.
وی اضافه کرد:حضور افراد با تخصص، سلیقه و نگرش های مختلف در تشکل های اجتماعی و فرهنگی، می تواند در پویایی بهتر این نوع فعالیت ها حائز اهمیت باشد.یکی از روش های شناخت این ظرفیت ها و ایجاد فضای همگرایی، همراهی و پشتیبانی های لازم از آنها ساماندهی صحیح این استعدادها در تشکل های مختلف است.
فرماندار شهرستان آق قلا گفت:کاهش آسیب های اجتماعی ، زمینه ساز افزایش امنیت در جامعه است و باید نسبت به تحقق این امر، اهتمام ورزیم.از جمله کمیسیون هایی که می تواند در بررسی آسیب های اجتماعی بسیار موثر باشد ، کمیسیون ارتقاء امنیت اجتماعی است که با هدف ریشه یابی ناهنجاری های اجتماعی و ارائه راهکار تشکیل می شود .امروزه جامعه درگیر آسیب های اجتماعی و فرهنگی فراوانی است و اگرچه به طور کلی ریشه کن نمی شود ، اما می توان با ارائه راهکارهای عملی و نیز تقویت اعتقادات دینی در جامعه،از رشد سریع آنها جلوگیری کرد.
وی از کاهش 54 درصدی آمار طلاق در آبان ماه سال جاری شهرستان آق قلا خبر داد و بیان کرد: آموزش،مشاوره،حمایت اجتماعی،حمایتهای بودجهای و فرهنگسازی مهمترین محورهای آسیبهای اجتماعی است و بزرگ ترین علت رخ دادن آسیبهای اجتماعی دور شدن از ارزشهای دینی است و باید درزمینهٔ ازدواج و طلاق فرهنگسازی صورت گیرد. مهمترین علت عدم آشنایی زوجین با یکدیگر و عدم توانایی در برقراری ارتباط است و راه درمان آن تنها آموزش است.
رئیس کارگروه فرهنگی و اجتماعی شهرستان آق قلا، فراهم آوردن زمینه های مناسب تداوم ارتباط والدین با کودکان پس از طلاق و شناخت عوامل مؤثر بر طلاق با هدف برنامه ریزی برای آگاه سازی جامعه و کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از طلاق دانست.
"ضمیر" اظهار داشت: خانواده نخستین نهاد اجتماعی و اثر گذار ترین نهادهای اجتماعی در راهبری تربیتی و رفتاری افراد جامعه است.خانواده از نهادهای مهم آموزشی جامعه است که باید از ظرفیت های آن در جهت گیری برنامه های توسعه محور،اصلاح رفتارهای نادرست و افزایش همگرایی و انسجام اجتماعی و فرهنگی بهره برد.